Zakelijk BTW België/EU

Als Belgische/EU-ondernemer met een geldig BTW-nummer kun je bij ons BTW-vrij bestellen. De BTW wordt verlegd naar jou als afnemer. Om hiervan gebruik te maken, dien je een account aan te maken en aan te geven dat je BTW-geregistreerd bent. Voer vervolgens je geldige BTW-nummer en bedrijfsgegevens in, en valideer deze tijdens het aanmaken van je account. Nadat je de bevestigingsmail hebt ontvangen en je account hebt geactiveerd, kun je zonder BTW bestellen.

Let op: vermijd het selecteren van opties aan de rechterkant van het product tijdens het bestelproces, omdat dit de BTW-vermindering blokkeert. Voeg de producten één voor één toe aan je winkelmandje en de BTW zal automatisch worden afgetrokken op de afrekenpagina.

Lukt het niet stuur dan je gegevens naar info@slimmelaadpunt.nl en geef aan welke producten je wilt bestellen. Wij stellen vervolgens een offerte op waarin de BTW is verlegd. Als je akkoord gaat met de offerte, kun je de bestelling gemakkelijk afronden op onze website. Zo maken we het bestellen voor jou als ondernemer nog eenvoudiger.

 

Contact Formulier