Veelgestelden vragen (FAQ)

Veelgestelde vragen over klantenservice

 1. Wat zijn jullie openingstijden?

Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 16:00 uur. U kunt ons bereiken via telefoon: +31 85 023 21 12 , E-mail: info@slimmelaadpunt.nl of onze live chat functie op de website.

 1. Kan ik jullie ook in het weekend bereiken?

Op zaterdag en zondag is onze klantenservice gesloten. U kunt ons wel altijd een e-mail sturen of een bericht via chat functie op de website. Wij nemen dan op maandag contact met u op.

 1. Hoe kan ik contact opnemen met jullie klantenservice?

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met onze klantenservice.

  • E-mail: info@slimmelaadpunt.nl
  • Live chat: Klik op de chatknop rechtsonder op de website.
  • Telefoon:  +31 85 023 21 12

      4. Hoe snel kan ik een reactie verwachten op mijn vraag?

Wij streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren op uw vraag. U kunt binnen 24 uur een reactie van ons verwachten, meestal zelfs sneller.

 1. Kan ik ook langskomen op jullie locatie?

Het is mogelijk om op afspraak langs te komen op ons adres, Sergeant 48, 4208 AK Gorinchem. Als u de voorkeur geeft aan betaling op locatie, bieden wij de mogelijkheid om met pin te betalen. Neemt u alstublieft van tevoren contact met ons op om een afspraak te maken en om de beschikbaarheid te bevestigen.

      6. Wat moet ik doen als ik een probleem heb met mijn laadpunt?

Neem contact op met onze klantenservice als u een probleem heeft met uw laadpunt. Wij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

      7. Hoe zit het met garantie op jullie laadpunten?           

Onze Wallbox laadpunten zijn standaard voorzien van 2 jaar garantie. Voor Easee laadpunten bieden wij 3 jaar garantie en voor Zaptec laadpunten zelfs 5 jaar garantie. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice.

 1. Kan ik mijn laadpunt ook retourneren?

Ja, u kunt uw laadpunt binnen 30 dagen retourneren als u niet tevreden bent. U kunt uw retour aanmelden via uw account of een e-mail sturen naar info@slimmlaadpunt.nl. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over het retourproces.

Veelgestelden vragen over Laadpunten

 1. Wat voor soort laadpunten verkopen jullie?                                                  

Wij bieden diverse soorten slimme laadpunten aan van gerenommeerde merken, waaronder Easee, Wallbox en Zaptec. Onze laadpunten zijn geschikt voor thuisgebruik, VvE's en bedrijven.

      2. Moet ik een aparte meter hebben voor mijn laadpaal?

Dat hangt af van uw huidige elektriciteitsaansluiting en het type laadpaal dat u kiest. In sommige gevallen is een aparte meter nodig om het stroomverbruik te meten. 

      3. Kan ik mijn laadpunt ook buiten gebruiken?

Ja, allee laadpunten zijn geschikt voor buiten. De laadpunten zijn waterdicht en bestand tegen extreme temperaturen.

     4. Kan ik mijn laadpaal zelf installeren?

Wij adviseren u om de installatie van uw laadpaal te laten uitvoeren door een gecertificeerde installateur, zodat u zeker weet dat de installatie veilig en professioneel wordt uitgevoerd. Op onze website bieden wij de mogelijkheid om te kiezen voor installatie via onze installatiepartner.

 

Contact

E-mail: info@slimmelaadpunt.nl

Telefoon: +31 85 023 21 12

Adres: Sergeant 48, 4208 AK Gorinchem, Nederland

KVK: 86584596

Btw-nummer: NL004309060B06 

Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 16:00