Over ons

Bij Slimmelaadpunt.nl geloven we in de toekomst van elektrisch rijden en willen we deze verandering toegankelijk maken voor iedereen. Onze missie is om de laadervaring van elektrische auto's te verbeteren en te vereenvoudigen. Daarom bieden we slimme laadoplossingen voor thuis en onderweg.

De slimme laadpunten zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten en zijn eenvoudig te installeren, gebruiken en onderhouden. De laadpalen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om het laden van uw elektrische auto comfortabel, efficiënt en betrouwbaar te maken.

Wordt eigenaar van een van onze slimme laadpunten en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van onze producten. Wij staan klaar om u te helpen en uw laadervaring te verbeteren.

Als je nog vragen hebt, u kunt ons e-mailen op info@slimmelaadpunt.nl. U ontvangt binnen 24 uur een bericht terug. Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00 uur kunt u ook gebruikmaken van onze chatfunctie op de website of bellen met +31 85 023 21 12

Bedrijfsnaam: Fozi e-commerce tevens handelend onder de naam Slimmelaadpunt.nl, Slimmelaadpunt.be & Wallboxcarcharges.com

Vestigingsadres: Sergeant 48, 4208AK Gorinchem, Nederland