Algemene voorwaarden voor betalingen

Om u de best mogelijke en veiligste aankoopervaring te bieden, maakt Secure Sockets Layer (128 Bit SSL-beveiliging) Slimmelaadpunt gebruik van Secure Sockets Layer (SSL) technologie. Bij uw online transacties maakt SSL-technologie de codering (versleuteling) van gevoelige informatie mogelijk, zoals wachtwoorden en Mastercard-nummers. Uw persoonlijke gegevens worden veilig bewaard door gebruik te maken van SSL-technologie op alle formulieren op onze website.

De meest populaire en betrouwbare betaalmethoden die worden geaccepteerd, zijn creditcards en debetkaarten. Voordat u een betaling uitvoert, controleert u de onderstaande lijst met acceptabele betaalmethoden

Wij accepteren de volgende creditcards en betaalkaarten:


Visa
MasterCard
iDEAL
Klarna
Bancontact


Slimmelaadpunt heeft het recht om op ieder moment wijzigingen aan te brengen in dit betaalbeleid, dus bekijk dit betaalbeleid regelmatig. We zullen deze pagina bijwerken met de nieuwe informatie als het Slimmelaadpunt zijn betalingsbeleid wijzigt. Wanneer er iets verandert in het betaalbeleid van het Slimmelaadpunt, wordt u hiervan op de hoogte gesteld via de nieuwsbrief.


KLANTENSERVICE

Telefoon: +31 85 760 49 25

E-mail: info@slimmeladpunt.nl

Adres: Sergeant 48, 4208 AK Gorinchem, Nederland