Easee Charge Core 22kw laadpunt

Easee Charge Core 22kw laadpunt

Easee Lanceert Nieuw Model: De Easee Charge Core 22kW

Innovatie in Elektrisch Laden

Easee, een vooraanstaande naam in de wereld van elektrische laadoplossingen, heeft zojuist hun nieuwste model aangekondigd: de Easee Charge Core 22kW. Dit model komt als vervanging van de populaire Easee Home 22kW en belooft verbeterde prestaties, veiligheid en meer gebruiksgemak voor de consument.

Verbeteringen en Kenmerken

De Easee Charge Core 22kW biedt diverse verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger:

- Efficiënter Laden: Met een laadsnelheid van 22kW zorgt dit model voor snellere laadtijden dan de Easee charge lite.
- Slimmere Technologie: De nieuwe software en ingebouwde intelligentie maken het laden nog efficiënter en gebruiksvriendelijker.
- Duurzaamheid: Met een focus op duurzaamheid, is de Easee Charge Core ontworpen om langer mee te gaan en minder onderhoud te vergen.
- Veiligheid: Verbeterde veiligheidsfuncties zorgen ervoor dat het laden altijd veilig en betrouwbaar is.

Beschikbaar bij Slimmelaadpunt.nl

Voor degenen die niet kunnen wachten om de nieuwste technologie in huis te halen, is de Easee Charge Core 22kW nu beschikbaar als pre-order bestel hier!

Uitgeleverd vanaf 15 juni

Kopers die de Easee Charge Core 22kW nu pre-orderen, kunnen hun bestelling verwachten vanaf 15 juni. Dit betekent dat je met de zomer voor de deur al snel kunt profiteren van deze geavanceerde laadoplossing.

Waarom Kiezen voor Easee Charge Core 22kW?

De keuze voor de Easee Charge Core 22kW is een investering in de toekomst van elektrisch rijden. Met de verbeterde laadsnelheid, slimme technologie en verhoogde duurzaamheid, biedt dit model alles wat je nodig hebt voor een naadloze laadervaring.

Mis deze kans niet om als een van de eersten te profiteren van de nieuwste innovaties op het gebied van elektrisch laden. Voor meer informatie en om je pre-order te plaatsen.

Conclusie

Easee blijft vooroplopen in de markt voor elektrische laadoplossingen met hun nieuwste model, de Easee Charge Core 22kW. Met verbeterde functies en beschikbaarheid via Slimmelaadpunt.nl, is dit een ideaal moment om je laadoplossingen te upgraden. Zorg dat je op tijd bestelt om vanaf 15 juni te kunnen genieten van de voordelen van dit innovatieve product. Voor meer informatie klik hier!
Zurück zum Blog

Hinterlasse einen Kommentar

Bitte beachte, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen.